Κοντονής: «Πάμε για πόλεμο!»

Δήμος Μπουλούκος
Κοντονής: «Πάμε για πόλεμο!»

bet365

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα, ο Σταύρος Κοντονής έστειλε μήνυμα μέσω του gazzetta.gr στην ΕΠΟ. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

Αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους, το θέμα της αλλαγής διοίκησης στην ΕΠΟ είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής! Το gazzetta.gr τον συνάντησε στον αγώνα του Ηλία Ηλιάδη στο Ρίο και του ζήτησε ένα σχόλιο για την επιστολή που έστειλε σε FIFA και UEFA, σχετικά με την ΕΠΟ.

«Τα λέει όλα η επιστολή, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη», μας είπε και στην ερώτηση εάν είχε κάποια αντίδραση από την Αθήνα, τόνισε: «Ηδη τα γνωστά κέντρα άρχισαν την επίθεση. Από τις ομάδες δεν είχα κάπoια αντίδραση, θα τα δούμε όλα στην Αθήνα», είπε μπαίνοντας στο αυτοκίνητο που θα τον οδηγούσε στο ξενοδοχείο και από εκεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Ρίο.

Κι όταν του ευχηθήκαμε καλό ταξίδι και καλή ξεκούραση στην Αθήνα, απάντησε χαρακτηριστικά: «Ποια ξεκούραση; Πάμε για πόλεμο!». Η δήλωση αυτή αντικατοπτρίζει τη διάθεση του, όσο και τη θέληση της Πολιτείας να καθαρίσει μία και καλή το θέμα με την Ομοσπονδία.

Αυτό που είναι σίγουρο, από όσα είπε, είναι ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, αν δεν υπάρχει αλλαγή στην ΕΠΟ, ακόμα κι αν αποκλειστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο!

 

Τελευταία Νέα