Τρίκαλα - ΑΕΚ 1-2

Τρίκαλα - ΑΕΚ 1-2

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε να δει τους Αλμέιδα-Πατίτο στο φιλικό με τα Τρίκαλα και αυτοί ήταν που έβαλαν τα δύο γκολ, με τα οποία η ΑΕΚ επικράτησε (1-2) των Θεσσαλών.

Από ένα φιλικό δεν κρίθηκε ποτέ κανείς. Θα είναι, επομένως, μάλλον αστείο να πούμε ότι ο Αλμέιδα θα βάλει... 30 γκολ και ο Πατίτο θα φτιάξει άλλα τόσα επειδή πήγαν καλά κόντρα στα Τρίκαλα, όπως θα ήταν αστείο να καταλήγαμε στο συμπέρασμα ότι δεν θα κάνουν τίποτα, αν δεν ήταν καλοί στο φιλικό της Τετάρτης. Το θετικό είναι ότι αμφότεροι δεν είδαν σαν αστείο αλλά πήραν στα σοβαρά την αναμέτρηση στο γήπεδο των Τρικάλων, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Τόσο με τα γκολ που πέτυχαν όσο και με την γενικότερη παρουσία τους, αν και ο Αργεντίνος θα μπορούσε να είναι πιο απλός σε κάποιες ενέργειες του. Ωραία ατμόσφαιρα από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Το ματς άρχισε με τον γηπεδούχο ΑΟΤ να μπαίνει πιο δυνατά και να προσπαθεί για κάτι καλό στα πρώτα λεπτά, για να πάρει στη συνέχεια την κατοχή η ΑΕΚ. Με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τους Γιόχανσον-Γαλανόπουλο στα χαφ, τους Αραβίδη-Πλατέλλα εξτρέμ και τον Πατίτο πίσω από τον Αλμέιδα, η Ενωση άνοιξε το σκορ στο 12', όταν ο Ντίας σέντραρε από αριστερά και ο Πορτογάλος φορ πήρε εύκολα την κεφαλιά και έκανε το 0-1. Λίγα λεπτά μετά ο Σαρακατσάνος φλέρταρε με το... αυτογκόλ αφού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά την σέντρα του Μπακάκη, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν τον έλεγχο και κάποιες καλές συνεργασίες των Αλμέιδα-Πατίτο.

Ο Αργεντίνος γενικά έδειχνε ορεξάτος, έπαιρνε πρωτοβουλίες και προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις για τους συμπαίκτες του, αδικώντας σε ορισμένες περιπτώσεις τον εαυτό του αφού δεν επέλεγε το απλό αλλά το κάτι παραπάνω, χάνοντας στο τέλος την φάση. Στο 45', πάντως, δεν έχασε τίποτα όταν βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο και πλάσαρε όπως έπρεπε, για να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2.

Τα Τρίκαλα άρχισαν από νωρίς τις αλλαγές, αφού είχαν κάνει ήδη τρεις όταν άρχιζε το δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που μπήκε στην επανάληψη με την ίδια 11άδα. Σχετικά νωρίς, όμως, άρχισε τις δοκιμές και ο Τιμούρ Κετσπάγια, με το ματς σιγά-σιγά να χάνει τον ρυθμό του. Είτε επειδή οι ομάδες δεν είναι τέτοια εποχή στο 100%, είτε λόγω των αλλαγών. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 58' με τον Νικολακάκη αλλά ο Μπάρκας απέκρουσε, οι φιλοξενούμενοι χρησιμοποίησαν και τον Μανωλά που υπέγραψε πριν λίγες μέρες αλλά και πιτσιρικάδες και ένας από αυτούς, έδειξε ξανά ότι μπορεί να δώσει πολλά.

Ο λόγος, ασφαλώς, για τον Γαλανόπουλο, ο οποίος από την αρχή της προετοιμασίας δείχνει πράγματα και έχει καταφέρει να υπολογίζεται κανονικά πλέον από τον Κετσπάγια. Οσο οι Κιτρινόμαυροι έκαναν αλλαγές, πάντως, τα Τρίκαλα προσπαθούσαν για το καλύτερο και στο 74' ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά, μετά την σέντρα του Δουκάκη από δεξιά, νίκησε τον Βούρα και μείωσε σε 1-2. Σκορ που έμεινε ως το τέλος αφού στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι...

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος (73' Σαχσανίδης) Μίνγκας (77' Γκόλιας) Νιάρος (46' Λαμπάκης) Παπαναγιώτου (71' Ράσιτς) Σαρακατσάνος (46' Βέρτζος) Μουμίν (44' Ριζογιάννης) Στογιάνοβιτς (44' Βέρτζος) Σερζίνιο, Κουσκουνάς (46' Γιαννιτσάνης) Χασομέρης (44' Νικολακάκης) Μπαϊκαρά (46' Δουκάκης).

ΑΕΚ: Μπάρκας (72' Βούρας) Μπακάκης (82' Βασιλαντωνόπουλος) Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ντίας (73' Μαρκοπουλιώτης) Γαλανόπουλος, Γιόχανσον (64' Μανωλάς), Πλατέλλας (72' Γιαννούτσος) Αραβίδης (82' Ζόριτς), Ροντρίγκες (57' Τσέλιος), Αλμέιδα (57' Πέκχαρτ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα