«Μαρινάκης, ο εξολοθρευτής των Ισπανών»

«Μαρινάκης, ο εξολοθρευτής των Ισπανών»

«Μαρινάκης, ο εξολοθρευτής των Ισπανών»

Η απόλυση του Βίκτορ από τον Ολυμπιακό κάνει τη «Marca» να αναφερθεί στους προπονητές που έχει «φάει» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον αρθρογράφο να χαρακτηρίζει τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας «εξολοθρευτή Ισπανών».

Μόνο καλά δεν ήχησε στους Ισπανούς η απόλυση του Βίκτορ Σάντσεθ από τον Ολυμπιακό.

Η «Marca» στέκεται στην απομάκρυνση του εν λόγω προπονητή, δίνοντας μια άλλη διάσταση στο θέμα χαρακτηρίζοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη «εξολοθρευτή Ισπανών».

Μάλιστα, συνδέει και την απόλυση του Μίτσελ, ενώ κάνουν λάθος στο θέμα του Βαλβέρδε, μιας και το «μυρμήγκι» ήταν αυτό που ήθελα να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα:

«Βίκτορ Σάντσεθ. Ο τεχνικός απολύθηκε από τον Μαρινάκη, προέδρου του Ολυμπιακού από την Ελλάδα, μετά από ούτε δυο μήνες. Είναι ο τρίτος απολυμένος Ισπανός. 

Η ασταμάτητη μηχανή του Ευάγγελου Μαρινάκη συνεχίζει την πορεία της. Μόλις χθες ανακοίνωσε την απόλυση του Ισπανού τεχνικού Βίκτορ Σάντσεθ μετά από 47 μέρες από την άφιξή του στον πάγκο του ΟΣΦΠ. Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν καθοριστικός για τον πρώην τεχνικό της Λα Κορούνια. 

Για τον Μαρινάκη το να απολύει Ισπανούς δεν είναι κάτι καινούριο. Ο Σάντσεθ είναι ο τρίτος Ισπανός που απολύεται από τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πέρασε δυο περιόδους στην ελληνική ομάδα -μία το 2008-09 και μία το 2010-12- και τις δύο έφυγε με τρόπο ξαφνικό παρά τις επιτυχίες τους σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Πριν τον Μαρινάκη έγινε εσωτερική αλλαγή με τον Πεπ Σεγούρα. Ο Καταλανός ήταν ο προκάτοχος του Βαλβέρδε, του πρώτου που έφυγε επί διοίκησης Μαρινάκη, αλλά πριν τον Βίκτορ Σάντσεθ ήταν επίσης ο Μίτσελ. 

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τον Βίκτορ και ήταν μακράν ο πιο επιτυχημένος προπονητής με δύο πρωταθλήματα (2013, 2014) και ένα κύπελλο (2013). Το 2015 τον ανάγκασε να ετοιμάσει βαλίτσες. Όπως έγινε με όλους του Ισπανούς τεχνικούς υπό τη διεύθυνση του Μαρινάκη».

Best of internet