Επίσημα ο Σισοκό στη Βέροια

Επίσημα ο Σισοκό στη Βέροια

Gazzetta team
Επίσημα ο Σισοκό στη Βέροια

bet365

Την απόκτηση του Μοχαμαντού Σισοκό για έναν χρόνο ανακοίνωσε η Βέροια.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Ιμαθίας:

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Mohamadou Sissoko στην ομάδα μας. Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός, που θα φορέσει μετά από δύο χρόνια ξανά τη φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά», υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Ο Mohamadou Sissoko, που γεννήθηκε στις 08/08/1988 στο Παρίσι (έχει ύψος 1.90 και βάρος 79 κιλά), την αγωνιστική περίοδο 2013-14 είχε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο.

Εκτός από τη Βέροια έχει αγωνιστεί ακόμη στην ιταλική Ουντινέζε, στην βελγική Έουπεν, στη σκοτσέζικη Κιλμάρνοκ, στη ρουμάνικη Οτελούλ Γκαλάτι, στην τουρκική Γκιρεσούνσπορ, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ρουμάνικη Βολουντάρι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα