Σε καθεστώς άμεσης αποχώρησης ο Μανιάτης!

Σε καθεστώς άμεσης αποχώρησης ο Μανιάτης!

Δημήτρης Τομαράς
Σε καθεστώς άμεσης αποχώρησης ο Μανιάτης!

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης παραμένει... φευγάτος από τον Ολυμπιακό με το σενάριο του δανεισμού του να συνεχίζει να... παίζει δυνατά για τη νέα σεζόν. Πληροφορίες για ταξίδι στο εξωτερικό.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών και έμπειρος άσος πιθανότατα θα ακολουθήσει ξανά τον... δρόμο του δανεισμού. Μάλιστα την Τρίτη διέρρευσε η πληροφορία πως μετέβη στο εξωτερικό για να διαπραγματευθεί τον ετήσιο δανεισμό του ή ακόμα και την μεταγραφή του και ότι δεν ήταν στην προπόνηση γι' αυτόν τον λόγο. Ίσως ξανά στο Βέλγιο όπου είχε θητεύσει το προηγούμενο διάστημα.

Πληροφορία που δεν επιβεβαιώθηκε αλλά ούτε και διαψεύστηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γιάννης Μανιάτης ήταν εδώ και αρκετές ημέρες σε status αποχώρησης. Αυτήν την στιγμή φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο το να μείνει στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα