Ενοχλήσεις ο Μολέδο

Ενοχλήσεις ο Μολέδο

Νίκος Αθανασίου
Ενοχλήσεις ο Μολέδο

bet365

Ο Ροντρίγκο Μολέδο αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση της Τρίτης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Συνέχισε το ατομικό Χουλτ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ομόνοια σε δυνατό φιλικό παιχνίδι ενόψει Μπρόντμπι και οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασίας τους στο Κορωπί. Ο Αντρέα Στραματσόνι τα... χρειάστηκε, καθώς είδε τον Ροντρίγκο Μολέδο να αποχωρεί με ενοχλήσεις στο γόνατο. Πάντως, ο Βραζιλιάνος δεν φαίνεται να έχει κάτι το σοβαρό και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα.

Από κει και πέρα, Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδι σε μικρό χώρο ενώ Χουλτ και Τελάντερ συνέχισαν το πρόγραμμά τους. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα