ΠΑΟΚ - Βέροια 3-0

Νίκος Μαρούδας
ΠΑΟΚ - Βέροια 3-0

bet365

Παρών στο... λευκό τοπίο της Τούμπας φώναξε ο Φακούντο Περέιρα! Με 2 γκολ, στο φιλικό 3-0 επί της Βέροιας, ο Αργεντίνος άσος έδειξε στον Βλάνταν Ίβιτς πως μπορεί να υπολογίζει στην κλάση του! Ο Μπίσεσβαρ το τρίτο γκολ.

Μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει Ντιναμό Τιφλίδας είχε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος μετά το 3-0 επί της Βέροιας, σίγουρα μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Φακούντο Περέιρα.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά, παρατάχθηκε με μια μικτή εντεκάδα βασικών και μη, καθώς την Τετάρτη έχει ακόμα ένα φιλικό με τον Ατρόμητο. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε στο 29', να ανοίξει το σκορ όταν μετά από συνδυασμό του Ροντρίγκες με τον Λέοβατς, η μπάλα έφτασε στον Περέιρα που από κοντά έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 35', είδαμε την ίδια σχεδόν φάση με την μπάλα να καταλήγει και πάλι στα δίχτυα. Αυτή τη φορά ο Λέοβατς συνεργάστηκε με τον Ζάιρο πριν δώσει στον Περέιρα που από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί με μακρινό σουτ του Σάκχοφ και σκόραρε στο 63', όταν ο Ζάιρο πέρασε εξαιρετικά στον Μπίσεσβαρ ο οποίος από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.

Κάπου εκεί ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε. Οι αλλαγές συνεχίστηκαν και οι δοκιμές έγιναν περισσότερες με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμα πιο λίγες φάσεις και τον ΠΑΟΚ να κρατάει εύκολα αυτό το 3-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος (46’ Βελλίδης), Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς (62' Πούγγουρας), Χαρίσης (62' Κοροβέσης), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες (74' Κλάους), Ζάιρο (62' Δημητριάδης), Πρέιρα.

ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν (70' Παπαδόπουλος), Χαροντάκης (52’ Ναβαλόφσκι), Μαραγκός, Σισσοκό (70' Καλί), Μπαλάφας (46’ Τόμας), Αρτσε, Παπαδόπουλος (73' Λινάρδος), Μίλιεβιτς (73' Μαυρίας), Φόρτες (52’ Κάλβο), Μεληκιώτης (46’ Ξόμπλιος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα