«Φαίακας» και ο Τζανουλίνος

Νίκος Μαρούδας
«Φαίακας» και ο Τζανουλίνος

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας είναι και επίσημα ο Μάριος Τζανουλίνος, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Η ένατη μεταγραφή της Κέρκυρας είναι ο Μάριος Τζανουλίνος. Ο νεαρός αμυντικός, πέρασε από το μικροσκόπιο του Μιχάλη Γρηγορίου, τον οποίο και έπεισε για τις ικανότητές του και αποκτήθηκε. Ο Τζανουλίνος, που αποτελεί δημιούργημα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, υπέγραψε στους «Φαίακες» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο «Τζάνου», είναι πλέον ο τέταρτος από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού που θα αγωνίζεται φέτος στο νησί, μετά τους Γεωργίου, Σιόντη και Ζαραδούκα.

To gazzetta.gr, σας είχε ενημερώσει πρώτο για την δοκιμή του ποδοσφαιριστή, αλλά και για το γεγονός πως είχε πείσει τον Μιχάλη Γρηγορίου μετά τα δύο φιλικά που αγωνίστηκε... Πλέον σειρά παίρνει ο Αντιλέχου, η μεταγραφή του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Μάριο Τζανουλίνο.

Ο Μάριος Τζανουλίνος, ο οποίος είναι 20 ετών (γεννημένος τον Απρίλιο του 1996) και η καταγωγή του είναι από το νησί της Τήνου, βρέθηκε σήμερα -Τρίτη 9 Αυγούστου 2016- στα γραφεία της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα κι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (μέχρι το καλοκαίρι του 2019).

Αποτελεί «προϊόν» των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, στον οποίο άνηκε μέχρι και πέρσι. Το 2014 μάλιστα, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τους «πράσινους», ενώ είχε δηλωθεί και στη λίστα του Europa League.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων (U19) της Ελλάδας, ενώ καλύπτει με επιτυχία τόσο τη θέση του ανασταλτικού μέσου, όσο κι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δοκιμάστηκε στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας της Κέρκυρας κι έπεισε τον προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου, για τις δυνατότητες του, με αποτέλεσμα -μετά τη θετική εισήγηση του 43χρονου τεχνικού- η διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει στην απόκτησή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα