Μόνο ως ελεύθερος ο «Σίφο»

Μόνο ως ελεύθερος ο «Σίφο»

Νίκος Αθανασίου
Μόνο ως ελεύθερος ο «Σίφο»

bet365

Ο Κροάτης έχει βρει σημείο επαφής για να αποχωρήσει μετά τα προκριματικά αλλά ο Παναθηναϊκός σε αυτή την φάση δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει την Ντινάμο. Δεν «παίζει» μόνος του ο 31χρονος στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του, καθώς σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα. Ο Κροάτης στόπερ έχει βρει σημείο επαφής με την διοίκηση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ώστε να παραχωρηθεί μετά τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά οι Κροάτες ζητούν χρήματα από το «τριφύλλι», για έναν ποδοσφαιριστή που πήραν ως ελεύθερο-επί της ουσίας από τον Παναθηναϊκό-το περασμένο καλοκαίρι...

Σε αυτή την φάση οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν ακόμη μία υπέρβαση στο ήδη... ξεχειλωμένο μπάτζετ και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο δεκαήμερο, χωρίς να πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα. Πάντως και με δεδομένο ότι η υπόθεση «Σίφο» εξ' αρχής δεν ήταν εύκολη, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει προεργασία και έχουν ξεχωρίσει κι άλλες περιπτώσεις έμπειρων κεντρικών αμυντικών που θα έρθουν και θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τα μετόπισθεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα