Συμφωνία Καγιούλη - Παπαθανασάκη!

Συμφωνία Καγιούλη - Παπαθανασάκη!

Gazzetta team
Συμφωνία Καγιούλη - Παπαθανασάκη!

bet365

Αλλαγή σελίδας στον Ηρακλή, με τον Νίκο Καγιούλη και τον Σπύρο Παπαθανασάκη να έρχονται σε συμφωνία και ο «Γηραιός» να αλλάζει χέρια.

Έτοιμος να αλλάξει σελίδα είναι ο Ηρακλής, με τον Νίκο Καγιούλη να δηλώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για το μάνατζμεντ της ΠΑΕ, με τον δεύτερο να περνάει στο περιθώριο.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Arena FM»:

«Είναι διαδικαστικό το θέμα. Έχουμε συμφωνήσει και θα αναλαβω την ΠΑΕ. Εμείς θα αναλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις, θα ενημερώσω για όλα τα θέματα και θα έχω πλήρη ενημέρωση με την επιστροφή μου στην Θεσσαλονίκη. Είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση και συζήτηση από την στιγμή που θα είναι λογικές».

«Έχουμε κάνει προεργασία. Επιθυμία του Παπαθανασάκη είναι πλέον να απεμπλακεί και μου έδωσε χαρτί να είμαι υπεύθυνος για τον Ηρακλή και να προσπαθήσω κάποια στιγμή να πουλήσω την ομάδα. Μέχρι τότε δεν θα έχει κανένα ρόλο στην ΠΑΕ».

Για το θέμα που προέκυψε με τα Τρίκαλα και τη φορολογική ενημερότητα:«Τα Τρικαλα και κάθε ομαδα δεν μπορει να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Θα διευθετήσω και την φορολογική ενμηνεροτητα».

Κλείνοντας έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή: «Μην ανησυχούν οι φίλαθλοι θα αλλάξουν όλα τις επόμενες μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα