Κατάληψη στα γραφεία του Ηρακλή

Κατάληψη στα γραφεία του Ηρακλή

Κατάληψη στα γραφεία του Ηρακλή

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή κατέλαβαν τα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου όπως αναφέρουν, να αποφύγουν τον υποβιβασμό της ομάδας.

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρακλή... Οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου και συγκεκριμένα η «Αυτόνομη Θύρα 10», προχώρησε την Τρίτη το μεσημέρι σε κατάληψη των γραφείων, καλώντας μάλιστα όσους ενδιαφέρονται να δώσουν δυναμικό παρών στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί εκεί στις 19:30.

Αφορμή για την κίνησή τους αυτή, είναι οι φήμες περί οικειοθελούς υποβιβασμό του «γηραιού» στην Football League και αντικατάστασή του από τα Τρίκαλα.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σήμερα 9/8 αποφασίσαμε να καταλάβουμε τα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στη Μίκρα για να προλάβουμε ένα ακόμα τρύπημα μια ακόμα κίνηση που οδηγεί στη διάλυση του συλλόγου από τον πρόεδρο απατεώνα που ετσιθελικά κατέχει τις μετοχές της ΠΑΕ.

Εδώ και μέρες σχεδιάζεται από ανθρώπους εντός και εκτός ΗΡΑΚΛΗ η μη συμμετοχή της ομάδας στην σουπερ – κλίκα και η αναπλήρωση της θέσης από την ομάδα των τρικάλων.

Δυστυχώς όσο απίστευτο και να φαίνεται είναι 100% αληθινό αυτό που συμβαίνει γι αυτό καλούμε όλο τον κόσμο, παλαιμάχους, παράγοντες και γενικά όσους ενδιαφέρονται να έρθουν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου θα λάβει χώρα γενική συνέλευση και ενημέρωση στις 19:30 το απόγευμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΛΉΨΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Best of internet