Σημαντική εβδομάδα για Σίλντενφελντ

Σημαντική εβδομάδα για Σίλντενφελντ

Σημαντική εβδομάδα για Σίλντενφελντ

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ συνεχίζεται με την βδομάδα να είναι κρίσιμη. Τον Γάλλο στόπερ πούλησαν οι Κροάτες, κάτι που ίσως δυσκολέψει τους «πράσινους».

Η... παρτίδα σκάκι αναφορικά με την επιστροφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Και θα συνεχίζεται από την στιγμή που οι «πράσινοι» δεν σκοπεύουν να παρατήσουν την περίπτωση απόκτησης του Κροάτη και από την άλλη ο Μάμιτς δεν φέρεται διατεθειμένος να δώσει χωρίς αντάλλαγμα τον παίκτη του.

Στο «τριφύλλι» αισιοδοξούν πως οι άνθρωποι της Ντιναμό θα αφήσουν ελεύθερο τον κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να γλιτώσουν και τα 600.000 ευρώ που είναι το συμβόλαιό του, ενώ ποντάρουν και στον Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ιταλό να ήταν προπονητής της Ίντερ όταν οι... νερατζούρι είχαν αποκτήσει τον Κόβασιτς από την Ντιναμό με 11 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως οι Κροάτες πούλησαν στην Γάνδη τον Γάλο στόπερ Ζερεμί Ταραβέλ και έχουν μείνει με τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς και δύσκολα θα αφήσουν ελεύθερο τον Σίλντενφελντ αν πρώτα δεν έχουν βρει τον αντικαταστάτη του. Αυτά βέβαια θα φανούν μέσα στην βδομάδα, με την αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό να υπάρχει.

Best of internet