Αρέσει ο Παπαδόπουλος στον Πανιώνιο!

Θοδωρής Βασίλης
Αρέσει ο Παπαδόπουλος στον Πανιώνιο!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Πανιώνιος κοιτάει για τον πάγκο την περίπτωση του Νίκου Παπαδόπουλου εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν και λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ένα όνομα που αρέσει πολύ στην Πλατεία είναι αυτό του Νίκου Παπαδόπουλου του Ηρακλή.

Ο 44χρονος τεχνικός έχει εντυπωσιάσει με το έργο του στον Γηραιό τον οποίο όχι μόνο ανέβασε στην Super League αλλά τον διατήρησε και άνετα στην κατηγορία, ενώ την σεζόν 2014-15 είχε φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου αποκλείοντας μάλιστα τους «κυανέρυθρους» στα προημιτελικά.

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δεν έχει πάρει άδεια και το μέλλον του είναι δυσοίωνο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις. Σε περίπτωση που ο Παπαδόπουλος αποχωρήσει από τον Ηρακλή και μείνει ελεύθερος τότε είναι δεδομένο ότι ο Πανιώνιος θα συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα