«Πανικός» στον αέρα και Πούκι!

«Πανικός» στον αέρα και Πούκι!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
«Πανικός» στον αέρα και Πούκι!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για όσα επιβεβαιώθηκαν με μεγαλύτερη ασφάλεια στο 3-3 της Μπρόντμπι με την Μίντιλαντ. Το μεγάλο «θέμα» των Δανών στα στημένα και η τρομερή κατάσταση του Πούκι.

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς Μπρόντμπι, καθώς τα δύο παιχνίδια με τους Δανούς θα κρίνουν την επιστροφή του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά τον περυσινό εφιάλτη. Το «τριφύλλι» είναι ο μοναδικός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου- με επιτυχίες που άλλοι δεν ονειρεύτηκαν καν παρά τα... τρελά έσοδα την τελευταία εικοσαετία- και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να απουσιάζει από την κεντρική ευρωπαϊκή σκηνή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι Σκανδιναβοί έπαιξαν την Κυριακή το τέταρτο παιχνίδι πρωταθλήματος και «γκέλαραν» 3-3 στην έδρα της Μίντιλαντ, καθώς δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους 3-1 στο τελευταίο δεκάλεπτο και έμειναν μοναχά με τον βαθμό, που τους φέρνει στην 3η θέση του πίνακα με 8 πόντους, δύο μακριά από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη. Μία ματιά στα highlights επιβεβαίωσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό κάποια από τα στοιχεία που διακρίναμε και παρουσιάσαμε στην ανάλυση του Σαββάτου.

*Η Μπρόντμπι έχει τεράστιο πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Μετά το γκολ που δέχθηκε από την Χιμπέρνιαν και εκείνο στο Βερολίνο που δεν μέτρησε λανθασμένα υπέρ της Χέρτα, είχαμε ακόμη δύο δείγματα για του λόγου το αληθές. Η Μίντιλαντ πέτυχε το 1-1 με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από κόρνερ στα αριστερά. Έμειναν «καρφωμένοι» στο έδαφος πέντε αμυνόμενοι ενώ και ο πορτιέρο κάνει λανθασμένη έξοδο.

Δεν ήταν μόνο αυτό. Το τελικό 3-3 για τους γηπεδούχους διαμορφώθηκε με εκτέλεση πέναλτι στο φινάλε έπειτα από χέρι σε εκτέλεση κόρνερ-πάλι από τα αριστερά. Ο Νόργκαρντ στην προσπάθεια να απομακρύνει έκανε... καρφί και κάπως έτσι η Μπρόντμπι πλήρωσε την μεγάλη της αδυναμία στις «νεκρές» μπάλες και ειδικά στα κόρνερ.

*Ο Τίμο Πούκι έστρεψε πάνω του τα βλέμματα με το χατ-τρικ κόντρα στην Χέρτα και επιβεβαίωσε λίγες μέρες αργότερα ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση! Πολύ σημαντικό για κάθε επιθετικό είναι η αυτοπεποίθηση και ο Φινλανδός αυτό το διάστημα βλέπει πάνω στο χορτάρι να του βγαίνουν τα πάντα! Από την περίτεχνη ενέργεια στο πρώτο γκολ, μέχρι το δοκάρι και... ριμπάουντ στο δεύτερο. Δεδομένα είναι ποδοσφαιριστής με αξιόλογη εκτελεστική δεινότητα, βρίσκεται σε μεγάλο φεγγάρι και χρειάζεται τεράστια προσοχή από την άμυνα του Παναθηναϊκού για να μην κάνει την «ζημιά».

*Ο Πούκι μπορεί να τα... παστελώνει αλλά ο παίκτης που είναι το βαρόμετρο στο δημιουργικό κομμάτι της αντιπάλου του «τριφυλλιού», δεν είναι άλλος από τον Μουκτάρ! Δική του η κάθετη πάσα στο 1-0, από τα δικά του πόδια με διαγώνια κάθετη προς τα δεξιά ξεκινά το 2-0.

Αυτά προς το παρόν για τους Δανούς και πρέπει να δούμε και τι θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στο φιλικό της Τετάρτης με την Ομόνοια, ένα πολύ καλό τεστ απέναντι στην ομάδα του Νίκου Νταμπίζα ενόψει του πρώτου παιχνιδιού στην Λεωφόρο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.