Ημέρα εξελίξεων στο Λιμάνι

Ημέρα εξελίξεων στο Λιμάνι

Ημέρα εξελίξεων στο Λιμάνι

Στον Ολυμπιακό θα πρέπει σήμερα να ανακοινώσουν τουλάχιστον μία μεταγραφή, μιας και σήμερα στις 21:00 πρέπει να δηλωθεί η λίστα για το Europa League.

Ο χρόνος πιέζει μιας και σήμερα στις 21:00 πρέπει να δηλωθεί η λίστα για το Europa League, ενώ οι «ερυθρόλευκοι θα έχουν δικαίωμα για μία αλλαγή μέχρι τις 17 του μήνα, παραμονές του αγώνα με την Αρούκα.

Στο Λιμάνι καλούνται να αφήσουν πίσω τους το απογοητευτικό ξεκίνημα και να βάλουν νέες βάσεις. Για να γίνει αυτό, αρχικά, θα πρέπει να έρθουν παίκτες για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Αρούκα και μετά να δούμε τι θα γίνει και με το θέμα του προπονητή. Αν και κανονικά θα έπρεπε να ισχύει το αντίστροφο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο χρόνος είναι αμείλικτος. 

Σύμφωνα με το «Γαύρο» οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στα σκαριά μια μεταγραφή, η οποία βεβαίως δεν έχει τελειώσει αλλά είναι πολύ κοντά. Όσο για τα ονόματα που γράφονται αυτά είναι των Ματιέ Βαλμπουενά, Εμανουέλ Ριβιέρ και Τζανκάρλο Γκονσάλες.

Ενας από τους τρεις φαίνεται ότι θα κλείσει ίσως και μέσα στη μέρα, τη στιγμή που το όνομα του Ματιέ Φλαμινί συνεχίζει να «παίζει» έντονα.

Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, ο Μπέντο έχει μπει γερά στο κόλπο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, τη στιγμή που ο Λεονάρντο φέρεται να έχει ζητήσει διορία. Μία άλλα επιλογή που εξετάζεται είναι αυτή του Ρεμί Γκαρντ, για τον οποίο Καρεμπέ και Μοντέστο έχουν πολύ καλή γνώμη.

Best of internet