Υπογράφει ο Σισοκό, έρχονται και οι Βίτι, Σαρπόνγκ

Υπογράφει ο Σισοκό, έρχονται και οι Βίτι, Σαρπόνγκ

Νίκος Τσιώκος
Υπογράφει ο Σισοκό, έρχονται και οι Βίτι, Σαρπόνγκ

bet365

Ο Σισοκό αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Βέροια τη Δευτέρα (8/8), ενώ αναμένεται και η άφιξη των Βίτι, Σαρπόνγκ.

Στη Βέροια βρίσκεται, ήδη, ο Μαχαμαντού Σισοκό, που θα αποτελέσει ένα από τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα της «βασίλισσας του Βορρά». Ο Γάλλος στόπερ με καταγωγή από το Μάλι έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Ημαθίας και τη Δευτέρα (8/8) αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, το βράδυ της Κυριακής (7/8) αναμένεται η άφιξη του Πάμπλο Βίτι, ενώ στη Βέροια περιμένουν να έρθει αύριο το βράδυ και ο Τζέφρι Σαρπόνγκ. Αμφότεροι οι παίκτες έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στους Ημαθιώτες και απομένει να έρθουν στη χώρα μας για να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθούν.

Όσον αφορά τα συμβόλαιά τους, αναμένεται να είναι μονοετή και για τους τρεις ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που φαίνεται ότι οδηγείται προς... ναυάγιο η περίπτωση του Πάμπλο Ολιβέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα