Σενάριο για ΑΕΚ και Ρόσι

Σενάριο για ΑΕΚ και Ρόσι

Σενάριο για ΑΕΚ και Ρόσι

bet365

Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει ότι ο Φάουστο Ρόσι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους, είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ.

Ο Ρόσι είναι χαφ, 25 ετών, προέρχεται από τις ακαδημίες των Μπιανκονέρι και έχει ένα... ξεχωριστό ρεκόρ. Ανήκε για 15 χρόνια στη Γιούβε αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα της. Το συμβόλαιο του ανανεωνόταν κάθε φορά αλλά έφευγε πάντα ως δανεικός, μέχρι που φέτος αποφασίστηκε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Σύμφωνα με το calcionews24, ο Ρόσι -ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Βιτσέντσα, Μπρέσια, Βαγιαδολίδ, Κόρντομπα και Προ Βερτσέλι- ήταν σε επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά τώρα είναι η ΑΕΚ αυτή που φαντάζει σαν φαβορί για την απόκτηση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα