Τα τυπικά για Μαζουακού

Δημήτρης Τομαράς
Τα τυπικά για Μαζουακού

bet365

Λεπτομέρειες απομένουν για την μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού στην Γουέστ Χαμ και με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του 8.5 εκατ. λίρες.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού στην Γουέστ Χαμ και είναι θέμα ωρών ο Γάλλος άσος να γίνει κι επίσημα «σφυρί». Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει σε όλα έναντι του ποσού των 8.5 εκατ. λιρών (σ.σ. αρχικά οι αγγλικές πηγές μιλούσαν για ποσό λίγο πιο πάνω από 7 εκατ. λίρες δηλαδή 8.5 εκατ. ευρώ) με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν το 1.2 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του ένα αξιοσέβαστο ποσό και τον Μαζουακού να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα αγωνιζόμενος στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι ανακοινώσεις θα υπάρξουν πιθανότατα αύριο Δευτέρα.

Τον Μαζουακού είχε προτείνει ο επικεφαλής scout Tony Henry ενώ ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, επιβεβαίωσε πως ο νεαρός ακραίος μπακ είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και τυπικά.

«Είμαστε πολύ κοντά στο να πάρουμε δύο παίκτες. Όταν είπα πριν μερικές ημέρες ότι περιμένω 5 ποδοσφαιριστές, δεν εννοούσα 5 μεταγραφές αλλά να επιστρέψουν οι Παγέτ, Λαντσίνι, Κρέσγουελ και να πάρουμε δύο ακόμη. Είμαστε πολύ κοντά στο να υπογράψουμε τον Αντρέ Αγιού από τη Σουόνσι και επίσης πολύ κοντά στον Αρτούρ Μαζουακού, τον Γάλλο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Έχουν κλείσει οι δύο παίκτες, ωστόσο αν δεν ανακοινωθούν δεν μπορούμε να λέμε ότι είναι οριστικό. Εάν αυτοί οι δύο παίκτες έρθουν στην ομάδα μας, θα είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ που θα έχω», ανέφερε ο Μπίλιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα