Ξανά Γκαρντ και Μπέντο για τον ερυθρόλευκο πάγκο

Ξανά Γκαρντ και Μπέντο για τον ερυθρόλευκο πάγκο

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά Γκαρντ και Μπέντο για τον ερυθρόλευκο πάγκο

bet365

Ο Γκαρντ είναι ένα ακόμα όνομα από Γαλλία που προστίθεται στην λίστα για τον πάγκο της ομάδας του Ολυμπιακού. Συντηρείται και το όνομα του Μπέντο.

Ο πρώην τεχνικός των Λιόν και Άστον Βίλα έχει μείνει ελεύθερος. Είναι ένας κόουτς που έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Γαλλικές πηγές - οι οποίες ανέφεραν νωρίτερα (όπως διαβάσατε σχετικά στο Gazzetta.gr) για τον Λεονάρντο - μεταφέρουν πως ο Ρεμί Γκαρντ εξετάστηκε ή και εξετάζεται (ξανά) για τον πάγκο των Πειραιωτών. Την γαλλική αγορά γνωρίζει πολύ καλά και χειρίζεται σχετικά ο Φρανσουά Μοντέστο. Ο Γκαρντ είναι 50 ετών, παίζει κυρίως το 4-3-3 και έχει ποσοστό νικών 46,6 %. Οι περισσότερες επιλογές πάντως του Μοντέστο από Γαλλία έχουν σαφείς δυσκολίες και λόγω κασέ αλλά και εξαιτίας των απαιτήσεων των συγκεκριμένων τεχνικών για το ρόστερ του συλλόγου. Επίσης το όνομα του Πάουλο Μπέντο παραμένει στην προπονητική επικαιρότητα των Πειραιωτών. Ο Μπέντο έχει ακουστεί και διαρρεύσει σχεδόν από την πρώτη ημέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα