Χωρίς πέντε στη Λιβαδειά ο Ατρόμητος
Το τρίτο φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν θα δώσει ο Ατρόμητος το Σάββατο (6/8 18:45), που θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Οι Περιστεριώτες θα πάνε στη Λιβαδειά χωρίς τους Στόιτσεφ, Μπίτολο, Μπρίτο, Ματέι και Ντιγκινί, οι οποίοι αύριο το πρωί θα προπονηθούν υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα.
Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!
Από τη μεριά τους, οι Κρουσέλ και Τσατσόπουλος θα κάνουν θεραπεία, ενώ η αποστολή θα γευματήσει το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Γκορμπούνοφ, Παπαδόπουλος Ν., Κιβρακίδης, Κατράνης, Γκουγκούδης, Κοντοές, Μπάγκα, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος Δ., Ζησόπουλος, Κεϊτά, Βασιλείου, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπαστακός, Λημνιός, Νάτσος, Γροντής, Λαζαρίδης (Κ20).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
