Ο Ιμπαγάσα είναι «διάολος»!

Ο Ιμπαγάσα είναι «διάολος»!

Ο Ιμπαγάσα είναι «διάολος»!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για μία προσθήκη που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τον Ολυμπιακό.

Για τον Ουζουνίδη, θα γράψω όταν έρθει η ώρα, άμεσα δηλαδή.

Θεωρώ, όμως, ότι η παρουσία του Ιμπαγάσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού μπορεί να αποδειχθεί καταλύτης.

Διότι πολύ απλά ο Κάνιο είναι ηγέτης. Γεννημένος ηγέτης. Είναι αρχηγός και μπορεί να επιβληθεί στ΄ αποδυτήρια, καθότι εκτός όλων των άλλων όλοι τον σέβονται. Ποιος θα τολμήσει να του μιλήσει του Ιμπαγάσα; Κι ο κοντός δεν κωλώνει. Είναι διάολος, πανέξυπνος. Και πλέον είναι μισός Έλληνας. Αγαπάει την Ελλάδα, θέλει να στεριώσει εδώ και δεν είναι περιστασιακός στη δουλειά, τυχοδιώκτης.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος ισπανόφωνους: Μποτία, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Τσόρι, Πουλίδο. Αν δεν μπορεί να τους «κουλαντρίσει» αυτούς ο Κάνιο, ποιος μπορεί;…Ο Ιμπαγάσα είναι ίσως ο μόνος που μπορεί πάλι να συσπειρώσει το λεγόμενο ισπανικό λόμπι στο Ρέντη, που αναμφίβολα είχε επηρεαστεί από την αποχώρηση του Φουστέρ.

Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Ιμπαγάσα θα βοηθήσει και τους «Πορτογάλους», τον Σεμπά και τον Πάρντο, που να ξέρετε πως δεν είναι κακά παιδιά.

Ο Κάνιο όσο ύψος του λείπει, τόση προσωπικότητα έχει. Και θα δείτε που μπορεί να την βοηθήσει την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.