Μάντζιος αντί Ουζουνίδη στον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Μάντζιος αντί Ουζουνίδη στον Πανιώνιο

bet365

Ο Άκης Μάντζιος είναι ο «εκλεκτός» του Πανιωνίου για τη θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση το Σαββατοκύριακο.

Σ' έναν δικό του άνθρωπο ετοιμάζεται ο Πανιώνιος να δώσει τις τύχες της ομάδας. Οι «κυανέρυθροι», μετά τις εξελίξεις με την επικείμενη αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη από τη Νέα Σμύρνη, κινήθηκαν αστραπιαία και ήρθαν σε επαφή με τον Άκη Μάντζιο.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τα πουν από κοντά και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να συζητήσουν την πιθανότητα ο 47χρονος τεχνικός να επιστρέψει μετά από έξι χρόνια στην ομάδα.

Αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι την Κυριακή (7/8) ο Πανιώνιος δίνει φιλικό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία, δεν αποκλείεται το θέμα να έχει ολοκληρωθεί ακόμα και το Σάββατο (6/8) ώστε ο Άκης Μάντζιος να βρεθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και να παρακολουθήσει την ομάδα από κοντά.

Ο Άκης Μάντζιος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Πανιωνίου έχοντας διατελέσει και αρχηγός του και έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Στο παρελθόν ο Μάντζιος έχει ξαναβρεθεί στον πάγκο των Νεοσμυρνιωτών τόσο ως βοηθός του Εμίλιο Φερέρα, όσο και ως πρώτος προπονητής την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Εκτός απ' τον Πανιώνιο έχει δουλέψει σε Χαϊδάρι, Θρασύβουλο, Κέρκυρα και Πανθρακικό με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Λεβαδειακός, από τον οποίο αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της περσινής σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα