Ολικό λίφτινγκ και στο τμήμα scouting

Ολικό λίφτινγκ και στο τμήμα scouting

Δημήτρης Τομαράς
Ολικό λίφτινγκ και στο τμήμα scouting

bet365

Το... ξήλωμα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός φυσικά και αφορά και στο τμήμα scouting, όπου είναι πολύ πιθανό να μην την πληρώσει μόνο ο Χουάνχο Λορένθο.

Αυτά που... χρεώνονται μεταξύ άλλων στον Λορένθο (σ.σ. παρότι είναι πίσω από αρκετές πετυχημένες προσθήκες στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια) η έλλειψη σωστού πλάνου και το γεγονός πως δεν υπήρξε η κατάλληλη αξιολόγηση των προτάσεων των scouts του συλλόγου. Το γεγονός πως μετά από τέσσερα χρόνια αποχωρεί ο επικεφαλής τμήματος scouting φυσικά και επηρεάζει όλο το team.

Άπαντες έχουν ενημερωθεί για τις σχετικές εξελίξεις και ενώ οι αλλαγές ίσως... αγγίξουν και άλλα πρόσωπα στο τμήμα. Δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και το ολικό λίφτινγκ.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα