«Η Μπρόντμπι μας θέλει στα... καλύτερά μας»

«Η Μπρόντμπι μας θέλει στα... καλύτερά μας»

Gazzetta team
«Η Μπρόντμπι μας θέλει στα... καλύτερά μας»

bet365

Την κλήρωση του Παναθηναϊκού που έφερε ως αντίπαλο των «πράσινων» την Μπρόντμπι, κλήθηκε να σχολιάσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Η πρόκριση της Μπρόντμπι επί της Χέρτα Βερολίνου αποτέλεσε το κεντρικό σημείο των όσων δήλωσε ο Ζιμπέρτο Σίλβα για την κλήρωση των Play Offs του Europa League. «Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι οτι κέρδισαν την Χέρτα. Δείχνει την δυναμική αυτής της ομάδας. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και σε ένα τέτοιο στάδιο της διοργάνωσης, πρέπει να είσαι στα καλύτερά σου. Πρέπει να είσαι έτοιμος, να έχεις κάνει τα πλάνα σου και να παίξεις για τη νίκη».

Αναφορικά με τις αλλαγές που έχει επιφέρει η άφιξή του στο «τριφύλλι», δήλωσε: «Κάποιες αλλαγές έχουν γίνει πριν την άφιξή μου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρεθεί στους ομίλους. Αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά δίνουμε βάρος και στο πρωτάθλημα».

Τέλος, όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Και οι δύο κερδίζουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι η λειτουργικότητα και η καθημερινότητα του συλλόγου. Η αίσθηση που είχα από τη στιγμή που έφτασα ήταν θετική. Πρέπει να είμαστε οικογένεια, να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον για να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα