Περιμένει και τον... ελεύθερο Σίλντενφελντ

Περιμένει και τον... ελεύθερο Σίλντενφελντ

Gazzetta team
Περιμένει και τον... ελεύθερο Σίλντενφελντ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει εντός της ημέρας και την μεταγραφή του Ρινάλντι και από εκεί και πέρα στρέφει την προσοχή του στην περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Τελειώνει και η μεταγραφή του Ρινάλντι στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» αμέσως μετά να βάζουν μπρος τις διαδικασίες για την απόκτηση του στόπερ. Σε αυτή τη θέση φαίνεται πως υπάρχει ακόμα πρόβλημα, μιας και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την ετοιμότητα του Τελάντερ, ενώ και ο Ιβάνοφ δείχνει να είναι ο αδύναμος κρίκος της αμυντικής λειτουργίας αυτή τη στιγμή.

Έτσι, όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Παναθηναϊκός προχωράει την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη, ενώ πριν λίγες μέρες έψαξαν από κοινού και για σπίτι στην Γλυφάδα. Ωστόσο, η μόνη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι ο Κροάτης να μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα