Στον Εργοτέλη και ο Καϊμακαμούδης

Νίκος Τσιώκος
Στον Εργοτέλη και ο Καϊμακαμούδης

bet365

Την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, Φώτη Καϊμακαμούδη, που έχει βγει από τις ακαδημίες του Ατρομήτου και έχει παίξει σε Ιωνικό, Γλυφάδα, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης.

Στην επόμενη μεταγραφή του προχώρησε την Πέμπτη (4/8) ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, Φώτη, Καϊμακούδη, ο οποίος αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Ατρομήτου και έχει παίξει σε Ιωνικό Γλυφάδα. Μάλιστα, ενσωματώθηκε άμεσα στην αποστολή του συλλόγου του Ηρακλείου, που βρίσκεται στο Καϊμακτσαλάν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Φώτη Καϊμακαμούδη, ο οποίος ενσωματώθηκε ήδη με την ομάδα στο προπονητικό κέντρο.

«Απώτερος στόχος η άνοδος»

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον πρόεδρο του ΓΣ, Γιώργο Βρέντζο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και τόνισε τον απώτερο στόχο που φυσικά είναι η άνοδος στη Football League σε πρώτη φάση και εν συνεχεία η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω κι εγώ στην ιστορική ομάδα του Εργοτέλη. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Απώτερος στόχος είναι φέτος η άνοδος στην Football League και του χρόνου η επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ.

Με το έμψυχο υλικό και την οργάνωση που διαθέτουμε, καθώς και με την καθημερινή προσπάθεια και δουλειά που θα κάνουμε, θα τα καταφέρουμε. Είμαστε το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και θέλουμε να δημιουργήσουμε και την καλύτερη ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Το who is who

Ο Φώτης Καϊμακαμακούδης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1993 στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει ύψος 1,85μ. Αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Ατρομήτου και στους Περιστεριώτες διέπρεψε με την Κ20. Από εκεί ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Ηλυσιακό, ΑΟ Γλυφάδας και Μανδραϊκό, ενώ το 2014 πήρε μεταγραφή για τον Ηρόδοτο. Σειρά πήρε ο Ιωνικός για να επιστρέψει στη Γλυφάδα τον Φεβρουάριο του 2015. Το προηγούμενο καλοκαίρι... μετακόμισε στον Ταύρο και στον Φωστήρα. Μάλιστα, την Πέμπτη (4/8) έλυσε το συμβόλαιό του με τον «Φονέα» για να ανακοινωθεί από τον Εργοτέλη.

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία στο Καϊμακτσαλάν. Όπως γράψαμε και νωρίτερα, ενσωματώθηκε σε αυτή και ο Καϊμακαμούδης, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης μέτριας διαλειμματικής έντασης με στόχο τη βελτίωση της βασικής αντοχής το πρωί και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας το απόγευμα. Έτσι, στον Εργοτέλη ετοιμάζονται για το πρώτο φιλικό, καθώς το Σάββατο (6/8) θα αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα