Ανέστης: «Ήμασταν άτυχοι»

Ανέστης: «Ήμασταν άτυχοι»

Ανέστης: «Ήμασταν άτυχοι»

bet365

Στην ατυχία απέδωσε την ήττα από τη Σεντ Ετιέν και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ ο Γιάννης Ανέστης.

Στην προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ κόντρα στη Σεντ Ετιέν στάθηκε ο Γιάννης Ανέστης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο γκολκίπερ της Ένωσης απέδωσε την ήττα και τον αποκλεισμό στην ατυχία της ομάδας του και τόνισε ότι αφήνει πικρία ο αποκλεισμός. Επίσης, αναφέρθηκε και στην προσωπική του πορεία, καθώς γίνεται ολοένα και καλύτερος.

«Ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση το χειροκρότημα κόσμου, το χρειαζόμασταν και τα δώσαμε όλα για την πρόκριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό και σχεδόν στην πρώτη φάση του αγώνα η Σεντ Ετιέν πέτυχε το γκολ. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν ήρθε το γκολ και ήμασταν άτυχοι», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν ήταν φάση-κλειδί η ευκαιρία του Μπαρμπόσα στο πρώτο μέρος: «Δε λέω ότι ήταν φάση-κλειδί. Δεν ήρθε το γκολ εκεί με τον Μπαρμπόσα, αλλά είχαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και τώρα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Για το αν επηρεάζει ο αποκλεισμός: «Ο αποκλεισμός μας αφήνει μία πικρία και τώρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για την προσωπική του πορεία: «Νιώθω πιο δυνατός, δουλεύω από την πρώτη ημέρα στα πλεονεκτήματα και στα μειονεκτήματά μου για να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα