Μπακασέτας: «Δεν πέρασε ο καλύτερος»

Μπακασέτας: «Δεν πέρασε ο καλύτερος»

Μπακασέτας: «Δεν πέρασε ο καλύτερος»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε ότι δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και πως χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για κάτι καλό στην Ευρώπη.

Στην ατυχία της ΑΕΚ, στη δυσκολία στο σκοράρισμα, στην ευρωπαϊκή ευκαιρία που είχε η Ένωση και στον κόσμο στάθηκε ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο 23χρονος επιθετικός τόνισε ότι δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα και πως χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για κάτι καλό στην Ευρώπη. «Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, το θέλαμε πολύ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα στον επόμενο γύρο», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν επηρέασε το σκορ του πρώτου αγώνα: «Δεν επηρεάστηκαμε, από μία κόντρα δεχτήκαμε γκολ. Κάναμε καταπληκτική προσπάθεια, παρά το ότι δε σκοράραμε και δεν καταφέραμε να περάσουμε. Προσπαθήσαμε όλοι στο 100% των δυνατοτήτων μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το ότι και στα δύο ματς η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει: «Αυτό που έμενε ήταν να βάλουμε το γκολ. Δεν ήρθε, κάτι που θα ήταν πολύ σημαντικό. Έχουμε παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα, το έχουν αποδείξει στα τόσα χρόνια παρουσίας του στα γήπεδα και το πρόβλημα θα λυθεί για να είμαστε όπως πρέπει στο πρωτάθλημα και να το διεκδικήσουμε».

Για το αν χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία: «Με βάση την εικόνα στο σημερινό ματς, ναι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία. Δεν απειληθήκαμε από τη Σεντ Ετιέν, είχε κλειστεί στο μισό γήπεδο και, όπως είπα και πριν, από μία άτυχη στιγμή, από μία κόντρα δεν προκριθήκαμε».

Για τον κόσμο: «Θέλω εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών να ευχαριστήσω τον κόσμο, ήταν εκπληκτικός σήμερα. Αν βλέπει προσπάθεια, ο κόσμος το αναγνωρίζει και δε βλέπει μόνο το ότι ήρθε μία ήττα. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, γι' αυτό είναι όμορφο το ποδόσφαιρο. Αυτό το βλέπει ο κόσμος».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα