Στραματσόνι: «Δίκαιη και δύσκολη νίκη»

Στραματσόνι: «Δίκαιη και δύσκολη νίκη»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Δίκαιη και δύσκολη νίκη»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε λόγο για δίκαιη και δύσκολη νίκη στη Στοκχόλμη και αναφέρθηκε στους Λουντ και Μπεργκ. Στοκχόλμη, αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Στη σημαντικότητα της νίκης, την οποία χαρακτήρισε δίκαιη και συνάμα δύσκολη, στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι στις δηλώσεις του στην κάμερα του OTE. Ο Ιταλός τόνισε ότι προσπάθησε να μεταδώσει κάποια πράγματα στους παίκτες του στην ανάπαυλα και αναφέρθηκε στους Ρόμπιν Λουντ και Μάρκους Μπεργκ.

«Το σημαντικό είναι η νίκη, που ήταν δίκαιη, αλλά και δύσκολη. Ξέραμε πως οι αντίπαλοί μας θα έμπαιναν δυνατά για να παίξουν και για τον κόσμο τους. Καταφέραμε να μην δεχθούμε γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το τέρμα που πετύχαμε, φτάσαμε εύκολα στην πρόκριση. Δεν μπορώ να πω τι τους είπα, αλλά προσπάθησα να τους μεταδώσω κάποια πράγματα. Οι παίκτες μου το άκουσαν και αυτό φάνηκε στο γήπεδο», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το τι του άρεσε και τι όχι τακτικά: «Μου άρεσε πολύ ότι είχαμε συνοχή και δεν δεχθήκαμε γκολ σε δύο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν μου άρεσε το ότι μετά το 2-0 κάναμε κάποια λάθη και παραλίγο να δεχθούμε γκολ».

Για τους Λουντ και Μπεργκ: «Και οι δύο είναι Σκαδιναβοί. Ο Ρόμπιν ήταν ο παίκτης κλειδί τακτικά για εμάς γιατί ξεκινούσε από πίσω και ήταν ο τρίτος επιθετικός. Πήγε να βάλει ένα υπέροχο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε».

Για πλαστικό χλοοτάπητα: «Μου αρέσει το φυσικό χορτάρι και η μυρωδιά του. Είχαμε κάποια προβλήματα αλλά μετά όλα πήγαν καλά».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα