Όλα δείχνουν Ουζουνίδη!

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΚΟΟΥΤΣ

Όλα δείχνουν Ουζουνίδη!

Όλα δείχνουν Ουζουνίδη!

Η ΠΑΕ Πανιώνιος τηρεί στάση αναμονής για την υπόθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ωστόσο στενοί συνεργάτες του αποκάλυψαν πως μπορεί να αποτελέσει παρελθόν για να πιάσει Λιμάνι.

Ο Ουζουνίδης συνεχίζει να έχει το προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει. Η σύσκεψη κορυφής της Παρασκευής θα αναδείξει τις τελικές αποφάσεις των Πειραιωτών - και για το ζήτημα του προπονητή και για όλες τις άλλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα - ενώ υπάρχουν ορισμένες πηγές που αφήνουν ένα... παραθυράκι για... ανατροπή με επιλογή ξένου τεχνικού. Που μπορεί να είναι ο Μπιέλσα, ο Γκαρσία ή κάποιος άλλος και ενώ ακούγονται και άλλα ονόματα από Πορτογαλία και άλλες χώρες... Όσο για τον Πανιώνιο; Από την μεριά της διοίκησης της ΠΑΕ προς το παρόν δεν προκύπτει το παραμικρό σε επίσημο επίπεδο.
 
Ανεπίσημα υπάρχει αναμονή για το πως θα λειτουργήσει και το τι θα πράξει τελικώς ο πειραϊκός σύλλογος την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr στενοί συνεργάτες του Ουζουνίδη έλεγαν στο πλαίσιο της προπόνησης της Παρασκευής πως είναι αρκετά πιθανό ο 47χρονος προπονητής να αποχωρήσει για να πάει στον Ολυμπιακό. Έτσι και αλλιώς οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε θέση να ικανοποιήσουν στο οικονομικό σκέλος τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Εάν λοιπόν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή δεδομένων ο Ολυμπιακός θα πάει στην επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, προχωρώντας και άμεσα το θέμα.

Best of internet