Μπεργκ: «Ακούσαμε τον Στραματσόνι»

Μπεργκ: «Ακούσαμε τον Στραματσόνι»

Νίκος Αθανασίου
Μπεργκ: «Ακούσαμε τον Στραματσόνι»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός αιφνιδιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο και ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του άκουσαν τα λόγια του Στραματσόνι στην ανάπαυλα. Στοκχόλμη, αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Γκολ και ασίστ για τον Μάρκους Μπεργκ, που ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΑΪΚ στη Στοκχόλμη, η οποία «κλείδωσε» την παρουσία των «πρασίνων» στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Σουηδός τόνισε, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ, ότι οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι αιφνιδιάστηκαν, καθώς και ότι άκουσαν τα λόγια του στην ανάπαυλα για να βελτιωθούν στο δεύτερο μέρος. Ακόμη, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το γκολ του που ήταν το πρώτο στο γήπεδο αυτό όσα χρόνια έπαιζε στην Σουηδία: «Ναι, ήταν ένα καλό γκολ και μια καλή νίκη στην αντεπίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο αιφνιδιαστήκαμε με το γήπεδο και δεν το περιμέναμε, όπως και να μας πιέσει η ΑΪΚ. Στο δεύτερο πετύχαμε γρήγορα το γκολ και όλα τελείωσαν για εμάς».

Για την αλλαγή απόδοσης στο δεύτερο μέρος: «Ακούσαμε τα λόγια του προπονητή μας. Έπρεπε να ξυπνήσουμε γιατί ναι μεν η ΑΪΚ είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς καλύτεροι. Το δείξαμε και πήραμε την πρόκριση».

Για την συνεργασία του με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο: «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχα κάποιον από πίσω μου. Στο δεύτερο ο Ρόμπιν έπαιξε πολύ καλά τακτικά, ήρθε και η ωραία συνεργασία με τον Βίκτορ και όλα τελείωσαν για εμάς».

Για πιθανό αντίπαλο: «Δεν ξέρω καν ποιοι είναι οι αντίπαλοι, οπότε δεν μπορώ να έχω κάποια προτίμηση. Το θέμα για εμάς είναι να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε γι' αυτό. Έχουμε ακόμα δύο βδομάδες για να τα καταφέρουμε έχοντας ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα