Τα φιλικά του Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Τα φιλικά του Εργοτέλη

bet365

Τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας ανακοίνωσε ο Εργοτέλης. «Πρόβα τζενεράλε» με Πλατανιά στις 4 Σεπτεμβρίου.

Την καλοκαιρινή του προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει ο Εργοτέλης, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν στο πλαίσιο αυτής. Ο σύλλογος του Ηρακλείου θα δώσει τρία κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Καϊμακτσαλάν και άλλα έξι με την επιστροφή στη βάση του. Οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκινήσουν με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στις 6 Αυγούστου, ενώ η «πρόβα τζενεράλε» θα είναι επιπέδου Σούπερ Λίγκας, καθώς θα αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά στις 4 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Κατά την παραμονή του Εργοτέλη στο Καϊμακτσαλάν, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας, η ομάδα μας θα δώσει τα παρακάτω φιλικά παιχνίδια:

1. Σάββατο 06/08: στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση

2. Τετάρτη 10/08: στην Πτολεμαΐδα με τον Εορδαϊκό

3. Παρασκευή 12/08: στο ΔΑΚ Φλώρινας με την ομώνυμη ομάδα (ΠΑΣΦ).

Οι παραπάνω αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 18:00.

Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Καϊμακτσαλάν και την επιστροφή της ομάδας μας στη βάση της, έχουν προγραμματιστεί κατά σειρά οι εξής φιλικές αναμετρήσεις, των οποίων οι τοποθεσίες διεξαγωγής και οι ώρες έναρξης θα ανακοινωθούν προσεχώς:

1. Τετάρτη 17/08: ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

2. Σάββατο 20/08: τουρνουά στις Αρχάνες με ΟΦΗ και Γιούχτα

3. Τετάρτη 24/08: Ερμής Ζωνιανών

4. Σάββατο 28/08: ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

5. Τετάρτη 31/08: Πανθηραϊκός

6. Κυριακή 04/09: Πλατανιάς

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα