Πρόβλημα με Σολτάνι στην Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Πρόβλημα με Σολτάνι στην Ξάνθη

bet365

Πρόβλημα με τον Καρίμ Σολτάνι προέκυψε στην Ξάνθη και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο φιλικό με τη Βέροια.

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν συνέχισε η Ξάνθη και στην προπόνηση της Πέμπτης (4/8) προέκυψε πρόβλημα με τον Καρίμ Σολτάνι. Ο Αλγερινός αποχώρησε τραυματίες και τις επόμενες ημέρες θα κριθεί αν μπορεί να αγωνιστεί στο φιλικό της Παρασκευής (6/8) με τη Βέροια στα Πηγάδια.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε άλλος... πονοκέφαλος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που έδωσε τις οδηγίες του, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ελαφρύ τρέξιμο, ασκήσεις προθέρμανσης με έμφαση στον νευρομυϊκό συντονισμό, ασκήσεις με μπάλα, αμυντική και επιθετική τακτική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα