Κοντονής: «Θα τους κλείσω!»

Κοντονής: «Θα τους κλείσω!»

Κοντονής: «Θα τους κλείσω!»

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τι έλεγε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, στα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, για την ΕΠΟ.

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και της ΕΠΟ με αφορμή την απόφαση να αλλάξει τους δικαστές της Football League με εκατέρωθεν οξύτατες ανακοινώσεις.

Το θέμα αυτό ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων εδώ στο Ρίο, κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής εισόδου της Ελληνικής Ομάδας στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έδειχνε εκνευρισμένος με την εν γένει συμπεριφορά της Ομοσπονδίας και σε όλες τις συζητήσεις του, ήταν κάθετος σχετικά με την αντιμετώπιση που θα έχει από εδώ και πέρα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ελεγε σε όλους «θα δείτε τι θα γίνει τώρα που θα γυρίσω στην Αθήνα», ενώ τόνιζε συνεχώς την απαράδεκτη στάση του Γκιρτζίκη.

Στη συζήτηση με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αποστολής Μανώλη Κολυμπάδη, ήταν ακόμα πιο οξύς: «Θα τους κλείσω!»

Το σίγουρο είναι ότι ο Σταύρος Κοντονής θα το πάει μέχρι τέλους με την ΕΠΟ, χρησιμοποιώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες και όλες τις συμμαχίες που έχει ακόμα και με την FIFA να τελειώνει μία και καλή με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!

 

 

Best of internet