Γαλανόπουλος: «Νιώθω έτοιμος στο 100%»

Γαλανόπουλος: «Νιώθω έτοιμος στο 100%»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Νιώθω έτοιμος στο 100%»

bet365

Ετοιμος σε απόλυτο βαθμό για να βοηθήσει την ΑΕΚ όποτε χρειαστεί δηλώνει ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος ξέρει πάντως ότι έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει.

Ο πιτσιρικάς χαφ της Ενωσης μπήκε ως αλλαγή στο πρώτο ματς με την Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ και είναι έτοιμος για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Ο Γαλανόπουλος, μάλιστα, είναι αυτός που μίλησε στο match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για το δεύτερο ματς με τους Γάλλους και είπε τα εξής...

«Εντάξει... Είναι δύσκολο να σου περιγράψω πως ένιωσα! Απίστευτο συναίσθημα και ξεχωριστή εμπειρία να συμμετάσχω στο πρώτο ματς της χρονιάς που μάλιστα ήταν και ευρωπαϊκό. Μακάρι να καταφέρω να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα στην παρούσα φάση».

-Εδειξες πάντως σαν να ήσουν έτοιμος εδώ και καιρό.

«Ετοιμος; Από τη στιγμή που βρίσκομαι στη 18άδα το γνωρίζω πολύ καλά ότι έχω τεθεί στη διάθεση του προπονητή μου. Νιώθω έτοιμος στο 100% να βοηθήσω έστω κι αν καταλαβαίνω ότι ακόμα έχω διαδρομή να διανύσω. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνομαι και θα… στρώνω! Ολοένα και πιο έτοιμος κάθε φορά».

-Ξέρεις η δική σου συμμετοχή προκάλεσε χαρά γιατί στέλνει και ένα μήνυμα ότι υπάρχουν παιδιά στις Ακαδημίες της ΑΕΚ που μπορεί να αξιοποιηθούν.

«Αυτό δεν θα το κρίνω εγώ αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα παιδιά στις υποδομές και είναι ωραίο να τους δοθούν οι ευκαιρίες για να δούμε περισσότερα ελληνόπουλα να προωθούνται. Χρειάζεται βεβαίως η εμπιστοσύνη που εγώ την είχα μέχρι σήμερα».

-Ξεχωριστή εμπειρία ακόμα και η συμμετοχή στην προετοιμασία;

«Μεγάλη υπόθεση! Αυτή ήταν και η επιθυμία μου και το είχα πει. Αυτό ήθελα και μου δόθηκε η δυνατότητα να δουλέψω σωστά με την πρώτη ομάδα. Από τις ευκαιρίες που όταν παρουσιάζονται πρέπει να τις εκμεταλλευτείς».

-Και τώρα; Πόσο δύσκολο είναι να το διαχειριστείς όλο αυτό; Εγινες ένα από τα πρόσωπα συζήτησης! Είναι εύκολη η διαχείριση της κατάστασης;

«Δεν με ανησυχεί γιατί ξέρω τον εαυτό μου. Μπορεί να έγιναν όλα πολύ γρήγορα, χωρίς καλά καλά να το καταλάβω, αλλά πρόβλημα διαχείρισης δεν τίθεται. Ούτε ακούω τι λένε, ούτε σάιτ διαβάζω, ούτε τίποτα. Ξέρω ότι έχω πολλή δουλειά μπροστά μου. Κάτω το κεφάλι και δουλειά. Με την ίδια ταπεινότητα. Δεν φοβάμαι μήπως αλλάξω ή επηρεαστώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα