ΑΕΚ έτοιμη για... πτήση!

ΑΕΚ έτοιμη για... πτήση!

Gazzetta team
ΑΕΚ έτοιμη για... πτήση!

bet365

Μετά το 0-0 στη Γαλλία, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να... πετάξει και να προκριθεί στα play off του Europa League.

Απόψε (21:00) η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Σεντ Ετιέν, μετά το 0-0 της Γαλλίας στο 200ό της ευρωπαϊκό ματς. Η Ένωση θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της, που αναμένεται να αφήσει τις παραλίες και να βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, που θέλει να δει την ομάδα του στα play off της διοργάνωσης.

Στην περίπτωση που περάσει η Ένωση θα είναι στο γκρουπ των αδύναμων, αλλά αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι η πρόκριση και τίποτα άλλο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε 4-2-3-1 με τους: Ανέστη στο τέρμα και τους Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Τσιγκρίνσκι και Γκάλο στην 4άδα της άμυνας. Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι το δίδυμο στα χαφ με τον Πέτρο Μάνταλο να κινείται πίσω από τον Πέκχαρτ ή τον Μπακασέτα, ενώ οι Μπαρμπόσα - Βάργκας θα είναι στα άκρα.

Από την άλλη, ο Κριστόφ Γκατιέ, λογικά θα ξεκινήσει με τον Ρουφιέ στο τέρμα και τους Πολομά, Πογκμπά, Περέν και Κατρίν στην άμυνα. Λεμουάν και Σελνάες θα είναι τα δύο χαφ μπροστά από την άμυνα κι ο Παγιό θα είναι μπροστά τους με τους Τανάν και Αμουμά να είναι στα άκρα με τον Ρου να βρίσκεται στην κορυφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα