Το διαφορετικό πρόσωπο και η... Νικάρα του Βοσνιάδη!

Το διαφορετικό πρόσωπο και η... Νικάρα του Βοσνιάδη!

Το διαφορετικό πρόσωπο και η... Νικάρα του Βοσνιάδη!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως η Βέροια θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο με τις προσθήκες που θα γίνουν, ενώ αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου τονίζοντας πως σ' αυτή την πόλη υπάρχει μόνο η... Νικάρα!

Ισόπαλη 1-1 ήρθε η Βέροια στο φιλικό που έδωσε στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό την Τρίτη (2/8). Η «βασίλισσα του Βορρά» έκανε μέτρια εμφάνιση, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να τονίζει πως θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο με τις προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ.

Άλλωστε, στην ομάδα της Ημαθίας περιμένουν δύο μεταγραφές ακόμα, τους Βίτι, Σαρπόνγκ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα 2-3 κινήσεις με παίκτες που θα αποτελέσουν δεύτερη επιλογή.

Επίσης, ο τεχνικός της Βέροιας αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες που άκουσε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου ξεκαθαρίζοντας πως σ' αυτή την πόλη υπάρχει μόνο η... Νικάρα! Ο Βοσνιάδης ήταν προπονητής της Νίκης Βόλου και κέρδισε τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του στο παιχνίδι που έκρινε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα τη σεζόν 2013-2014.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Βοσνιάδης, μετά το τέλος του ματς:

Για τις εντυπώσεις του από το ματς: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι με ομάδες που δεν είναι έτοιμες. Θέλουμε πολλή δουλειά, οι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι και περιμένουμε πολύ σύντομα να έρθουν κάποια παιδιά, για να αποκτήσουμε την τελική μας μορφή και όσο χρόνο έχουμε θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε την ομάδα για να μπούμε στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις και θα έχουμε διαφορετικό πρόσωπο. Είμαστε στη μέση της προετοιμασίας και υπάρχει κόπωση που δε βγάζει καθαρό μυαλό. Σιγά-σιγά θα τα διορθώσουμε όλα».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ, που δείχνει ότι θα διεκδικήσει πράγματα. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, καλές μεταγραφές, καλό προπονητή, ηρεμία θέλει και να δει τον στόχο του. Κι αυτοί είναι στην αρχή της προετοιμασίας τους».

Για τις αποδοκιμασιες που άκουσε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω αν κάποιος επαγγελματίας προπονητής τοποθετείται έτσι. Εμείς σ' αυτήν την πόλη είμαστε με τη Νίκη. Ποτέ δεν μπορούν να μας δουν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου με διαφορετικό πρόσωπο και διαφορετικό μάτι.

Είναι ξεκάθαρο ότι γράψαμε ιστορία, ανέβηκε η Νίκη μετά από χρόνια στην Α' Εθνική, κέρδισε τον Ολυμπιακό Βόλου μέσα στο ΕΑΚ μετά από χρόνια και ζήσαμε μεγάλες στιγμές εδώ. Είναι φυσιολογικό το απέναντι «στρατόπεδο» πάντα να βλέπει κάποιον που του στέρησε κάτι. Εκείνη τη χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε μία άνοδο, ανέλπιστα την πήρε η Νίκη.

Αυτό είναι κάτι που θα μείνει στην ιστορία, όπως και ότι εμείς πλέον ξεκάθαρα ανήκουμε στο άλλο στρατόπεδο, όσο κι αν φαντάζει αυτό παράξενο για επαγγελματία προπονητή. Να ευχηθώ και στον Ολυμπιακό Βόλου καλή συνέχεια και να πετύχει τον στόχο του, αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για μας.

Εμείς σ' αυτήν την πόλη ανήκουμε στη μία μεριά, έχουμε γράψει την ιστορία μας, ο κόσμος μαζί μας κι εμείς μαζί του και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτά που περάσαμε. Δεν το συζητάμε. Να πάνε όλα καλά και στις δύο ομάδες. Από κει και πέρα, εμείς εκεί στη Νικάρα και στην προσπάθεια που κάνει».

Best of internet