Εξόρμηση στο Περιστέρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Εξόρμηση στο Περιστέρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Εξόρμηση ετοιμάζουν στο Περιστέρι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα, που γέμισαν οχτώ λεωφορεία, ενώ ο Δήμος Ιωαννιτών προχώρησε στην εκμίσθωση των δύο εξ' αυτών. Υπό δυνατή βροχή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία.

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία. Οι φίλαθλοι του «Άγιαξ» δεν ξέρουν πότε θα ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα να παίζει στην Ευρώπη και ετοιμάζουν εξόρμηση στο Περιστέρι, όπου αποφασίστηκε τελικά να διεξαχθεί η ρεβάνς με την Άλκμααρ (4/8 20:00) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αφού οι Ζωσιμάδες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Τα περισσότερα εισιτήρια του αγώνα, ήδη, έχουν κάνει... φτερά, τη στιγμή που γέμισαν οχτώ λεωφορεία από συνδέσμου, καφέ της πόλης των Ιωαννίνων και τον Δήμο Ιωαννιτών, που εκμίσθωσε δύο εξ' αυτών. Μάλιστα, αυτά φαίνεται πως δε χωράνε τους φιλάθλους του ΠΑΣ, καθώς κάποιοι θα ταξιδέψουν με τα ΙΧ τους για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Η ανάρτηση του Δημάρχου

Μάλιστα, για την εκμίσθωση των δύο λεωφορείων από τον Δήμο έκανε ανάρτηση ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας. «Ο Δήμος Ιωαννιτών εξασφάλισε τη διάθεση δύο λεωφορείων για τη μεταφορά φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Αθήνα την Πέμπτη, για την στήριξη της ομάδας στον επαναληπτικό αγώνα με την Αλκμααρ.

Η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων. Σε επικοινωνία του Δημάρχου, Θωμά Μπέγκα με τον πρόεδρο του ΠΑΣ κ. Χριστοβασίλη, αποφασίστηκε τα λεωφορεία να διατεθούν στην ΠΑΕ, η οποία με τα εισοδηματικά – κοινωνικά στοιχεία που έχει στη διάθεση της από τα εκδοτήρια των εισιτηρίων, μπορεί να συμπληρώσει τη λίστα των επιβατών.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η κατοχή εισιτηρίου για τον αγώνα της Πέμπτης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Αλέκο Πότση στο τηλέφωνο 6956200046. Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί από την κεντρική πλατεία (μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας)», αναφέρει το ποστ του.

Υπό δυνατή βροχή η προπόνηση, το βράδυ η αναχώρηση

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (4/8) ολοκληρώθηκε δίχως να προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, όμως η προπόνηση της Τετάρτης (3/8) έγινε υπό δυνατή βροχή, με κεραυνούς και αέρα.

Γι' αυτό και άπαντες προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ με το πέρας αυτής οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και το ιατρικό τιμ δείπνησαν στο κυλικείο του ΠΕΑΚΙ. Ακολούθως, πήγαν στο αεροδρόμιο, καθώς η πτήση τους για την Αθήνα αναχώρησε στις 22:10 το βράδυ λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Γεύμα σε UEFA και Άλκμααρ

Τέλος, την ίδια ώρα στην Αθήνα οι άνθρωποι της ΠΑΕ παρέθεσαν το επίσημο γεύμα στους αξιωματούχους της UEFA και στους παράγοντες της Άλκμααρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα