Αθήνα - Στοκχόλμη για την πρόκριση (vid)

Αθήνα - Στοκχόλμη για την πρόκριση (vid)

Gazzetta team
Αθήνα - Στοκχόλμη για την πρόκριση (vid)

bet365

Μέσω ενός βίντεο στο επίσημο κανάλι στο youtube ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει τα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση από την Αθήνα για την Στοκχόλμη, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το 1-0 της Λεωφόρου δίνει μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς με την ΑΙΚ στη Σουηδία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» καλούνται να υπερασπιστούν αυτό το σκορ και μέσω του επίσημου καναλιού τους στο youtube παρουσίασαν τα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση από την Αθήνα για την Στοκχόλμη, όπου στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στη Στοκχόλμη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με την ΑΪΚ και οι κάμερες του PAO TV κατέγραψαν όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση από Αθήνα.

Το πρωινό ξύπνημα για τους ποδοσφαιριστές και όλο το τιμ του Παναθηναϊκού δεν έριξε τη διάθεση. Μέσα στο αεροπλάνο κάποιοι προτίμησαν ένα σύντομο ύπνο, κάποιοι τη μουσική τους και άλλοι είχαν όρεξη για συζήτηση. 3,5 ώρες πτήσης και άφιξη στη σουηδική πρωτεύουσα όπου την Πέμπτη το βράδυ ο Παναθηναϊκός δίνει το δεύτερο παιχνίδι του με την ΑΪΚ με φόντο την πρόκριση στα play offs της προκριματικής φάσης του Europa League.

Δείτε το βίντεο και εγγραφείτε δωρεάν στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο YouTube ώστε να βλέπετε πρώτοι όσα αφορούν το «τριφύλλι».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα