Λέοβατς: «Ηλίθιο το πέναλτι»

Λέοβατς: «Ηλίθιο το πέναλτι»

Λέοβατς: «Ηλίθιο το πέναλτι»

bet365

Ο Μάριν Λέοβατς χαρακτήρισε ηλίθιο το πέναλτι, που έκανε και με το οποίο ισοφάρισε ο Άγιαξ, και παραδέχτηκε ότι ήταν μοιραίο για τον ΠΑΟΚ.

Το λάθος του παραδέχτηκε ο Μάριν Λέοβατς, που έκανε πέναλτι, με το οποίο ο Άγιαξ ισοφάρισε το ματς στην Τούμπα. Ο Κροάτης μπακ του ΠΑΟΚ το χαρακτήρισε ηλίθιο και στάθηκε στο ότι ήταν μοιραίο για τον «Δικέφαλο» του Βορρά, αφού σε αυτό σημείο άλλαξε το παιχνίδι.

«Ήταν ηλίθιο το πέναλτι, με την κίνηση που έκανα πάνω στον ποδοσφαιριστή του Άγιαξ έδωσα το δικαίωμα στον διαιτητή να το δώσει και εκεί άλλαξε το παιχνίδι για μας. Ήταν μοιραίο για τον ΠΑΟΚ. Δεν αξίζαμε να μείνουμε εκτός συνέχειας στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και δεν πρέπει να μείνουμε σ' αυτόν τον αποκλεισμό, παρότι μας πικραίνει ο τρόπος με τον οποίο ήρθε», ήταν τα λόγια του, μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ροντρίγκες: Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, όμως όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ, κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Ο Άγιαξ στάθηκε πιο τυχερός από μας. Πολλοί λένε ότι αν εμείς είχαμε κάνει τις ευκαιρίες γκολ, θα είχαμε περάσει, αλλά δε φταίνε οι χαμένες ευκαιρίες που αποκλειστήκαμε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα