«Βλέπει» Άφουμ η ΑΕΛ (vid)

«Βλέπει» Άφουμ η ΑΕΛ (vid)

«Βλέπει» Άφουμ η ΑΕΛ (vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η ΑΕΛ ψάχνεται για την περίπτωση του 26χρονου Γκανέζου επιθετικού, Σάμουελ Άφουμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ελβετική Γιούνγκ Μπόις.

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «βυσσινί» εξετάζουν την περίπτωση του Σάμουελ Άφουμ. Ο 26χρονος Γκανέζος στράικερ έμεινε ελεύθερος από την Γιουνγκ Μπόις στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Στην Ελβετία μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2013 από την Σμούχα Σπόρτινγκ Κλαμπ της Αιγύπτου στην οποία μέτρησε 43 συμμετοχές και 14 από το 2010, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Χαρτς οφ Οουκ της πατρίδας του.

Ο Άφουμ έχει ύψος 1.80 και χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία και τα δύο πόδια, ενώ μπορεί κατά συνθήκη να αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

Δείτε τον Γκανέζο επιθετικό εν δράσει:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα