Μπάρμπεκιου, χαλάρωμα και... αντίο

Gazzetta team
Μπάρμπεκιου, χαλάρωμα και... αντίο

bet365

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης στην Ολλανδία έφτασε στο τέλος της και πλέον η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στην Ελλάδα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Υστερα απο 17 παραμονής στο Μπίλντερμπερκ του Οστερμπερκ, η αποστολή των Αρκάδων επιστρέφει στη βάση της.

Η σκληρή δουλειά που έγινε επί ολλανδικού εδάφους θα συνεχιστεί στην Ελλάδα. Ο Μάκης Χάβος έχει μείνει ικανοποιημένις από τον τρόποε τον οποίο ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του στα "θέλω" του. Δεν είναι μόνο οι τρεις νίκες στα τρία φιλικά που δόθηκαν με Σιλφόλντε, Καμπούρ και Γκεντσλερμπιρλιγκί, αλλά αυτό που μετράει είναι το κατά πόσο έχουν αφομοιώσει τα συστήματα που δουλεύτηκαν.

Μετά τη χθεσινή (2/8) νίκη επί της Γκεντσλέρ, ο γενικός αρχηγός της ομάδας , Μπάμπης Σκορπίδας κανόνισε να γίνει μπάρμπεκιου στο ξενοδοχείο. Το σημερινό πρωινό πρόγραμμα είχε χαλάρωμα και στις 16:00 αναχωρεί η ομάδα από το Σίπχολ για την Αθήνα.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1827122747507528&id=100006294613565&__mref=message_bubble

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα