Μονόδρομος η πρόκριση

Μονόδρομος η πρόκριση

Θοδωρής Βασίλης
Μονόδρομος η πρόκριση

bet365

Ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει χαρακτήρα στο Ισραήλ κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά (21:00, ANT1) και να προκριθεί στα play off του Champions League.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Ισραήλ γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια και χρειάζονται τη νίκη ή την ισοπαλία με γκολ ώστε να μην πουν αντίο στην Ευρώπη από αρχές Αυγούστου.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί στο πρώτο ματς και καλούνται στο Ισραήλ κόντρα σε μια κατώτερη ομάδα να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και να καθαρίσουν την πρόκριση.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει δοκιμάσει διάφορα σχήματα τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζοντας τόσο το 4-3-2-1 όσο και το 4-2-3-1. Όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός τεχνικός πάει με τους Φορτούνη και Ντομίνγκες στην βασική ενδεκάδα με τον Μπουχαλάκη να μπαίνει ως τρίτο χαφ δίπλα στους Μιλοβόγιεβιτς και Καμπιάσο.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό μπορεί να είναι η εξής: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Μιλιβόγιεβιτς, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Ιντέγε.

Από την πλευρά της η Χάποελ με την ίδια τακτική θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γκολ που θα την βάλει σε θέση οδηγού, ενώ σε σχέση με το πρώτο ματς δεν θα αγωνιστεί ο Σοάρες ο οποίος πήρε μεταγραφή για το MLS.

Πιθανή ενδεκάδα: Γκόρες, Νταβιτζάνα, Τάχα, Βίτορ, Τζέντεκ, Μπ. Μπιτόν, Ογκού, Χομπάν, Μέλικσον, Νουακαέμε και Μπάρντα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα