ΠΑΟΚ είσαι... Δείξ' το!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ είσαι... Δείξ' το!

bet365

Η Τούμπα θα ... βράζει, ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται το «Αίαντα» και απόψε (21:30, Novasports2, gazzetta.gr), η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να ολοκληρώσει την αποστολή κόντρα στον Άγιαξ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα πλέι-οφ των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο «δικέφαλος του βορρά» με εξαιρετική εμφάνιση στην Ολλανδία πριν από μια εβδομάδα έφυγε από το Άμστερνταμ με το τελικό 1-1 που τον βάζει σε ρόλο οδηγού στην υπόθεση της διεκδίκησης της πρόκρισης και απόψε, ευχή όλων στον ΠΑΟΚ είναι να γίνει η νύχτα γιορτινή...

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τόνισε πως θα πρέπει άπαντες ν' απολαύσουν το παιχνίδι, ομάδα και κόσμος να ενωθούν για να επιτευχθεί ο στόχος, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρξει αφόρητη πίεση προς τους ποδοσφαιριστές τη στιγμή που έχουν καταφέρει να φέρουν την κόντρα με τους Ολλανδούς εκεί που θα ήθελαν...

Ο Βλάνταν Ίβιτς φέρεται να έχει στο μυαλό του να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας τους ίδιους 11 που πήραν το θετικό αποτέλεσμα στην «Amsterdam Arena» το βράδυ της περασμένης Τρίτης κι έτσι, μια πιθανή ενδεκάδα θα την αποτελέσουν οι: Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Λέο Μάτος, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Χαρίσης, Αθανασιάδης, Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος.

Ο κόσμος αναμένεται να παίξει τον δικό του ρόλο στην εξασφάλιση της πρόκρισης, με το sold out να σημειώνεται εντός μόλις 6 ωρών από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αποψινού επαναληπτικού!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα