Γι αυτό ήρθε ο Καλτσάς

Γι αυτό ήρθε ο Καλτσάς

bet365

O Nίκος Καλτσάς απέδειξε κατά το διάστημα παραμονής του Αστέρα Τρίπολης στην Ολλανδία το λόγο που ο Αστέρας Τρίπολης επένδυσε πάνω του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Δεν θα προσπαθήσουμε να... ανακαλύψαμε την Αμερική λέγοντας ότι ο Νίκος Καλτσάς είναι να ένας από τους καλύτερους Έλληνες μεσοεπιθετικούς.

Ο 26χρονος άσος, αφότου έμαθε ότι δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι και από τη στιγμή που παρουσιάστηκε στο δρόμο του ο Αστέρας δεν υπήρξε γι αυτόν άλλη επιλογή. Ο δρόμος για την Τρίπολη ήταν ο μόνος που ήθελε να πάρει - κάτι που εν τέλει και έκανε. Ο ίδιος ήθελε, οι διοικούντες την ομάδα ακόμη πιο πολύ, ικανοποίησαν τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και τον έκαναν δικό τους χωρίς να χρονοτριβήσουν.

Ο ίδιος από την πλευρά του με το... καλημέρα έχει δείξει το λόγο που οι Καϋμενάκης - Μπάκος επέμειναν και εν τέλει έδωσαν στα χέρια του Χάβου ένα ικανότατο «εραλείο» για τη δεξιά του πλευρά.

Το πάθος που προπονείται και που αγωνίζεται ο Καλτσάς φανερώνουν τη δίψα του να αποδείξει σε όλους ποιος είναι. Σκόραρε κόντρα σε Σιλφόλνντε, Καμπούρ και Γκεντσλερμπιρλίγκι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα με τρία γκολ σε τρία φιλικά. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Τα μάτια του παίκτη... βγάζουν σπίθες - γεγονός που φάνηκε και στο φιλικό με τους Τούρκους. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν επίσημο ματς, πήγε στο διαιτητή και διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν έδωσε ένα καθαρό φάουλ στον Χαμντανί, φάση απ' όπου προήλθε και το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε, με το διαιτητή να εξαντλεί την αυστηρότητά του. Αυτό μικρή σημασία έχει, από τη στιγμή που εκείνος στις 17 μέρες παραμονής της ομάδας στο Μπίλντεμπερκ της Ολλανδίας (μέρος που βρέθηκε και πέρυσι με τον Παναθηναϊκό) δούλεψε σκληρά για να δείξει ότι η χρονιά που έρχεται του... ανήκει. Εξάλλου, δεν είναι και μυστικό ότι ένας παίκτης της κλάσης του στόχο έχει και την Εθνική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα