Πρώτη με... όνειρα στην Σπάρτη!

Gazzetta team
Πρώτη με... όνειρα στην Σπάρτη!

bet365

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης η Σπάρτη...

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού και με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών, η ΑΕ Σπάρτη πραγματοποίησε την Τρίτη (2/8) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Η ΑΕ Σπάρτη μπήκε και επίσημα στην εποχή της Football League και προετοιμάζεται εντατικά για την συμμετοχή της στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το έδαφος μπορεί να ήταν γνώριμο για τους φιλάθλους, αλλά οι καταστάσεις πρωτόγνωρες μιας και διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες ανοίγουν μία νέα σελίδα στην ιστορία της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ αλλά και του λακωνικού ποδοσφαίρου.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα διατήρησε τον βασικό της κορμό και ενισχύεται με φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, που διψάνε για διάκριση και επιτυχίες, που είναι στο DNA των Σπαρτιατών!

Το πρώτο ραντεβού εν όψει της νέας σεζόν δόθηκε σήμερα το απόγευμα στην φυσική έδρα της ομάδας, παρουσία της Διοίκησης της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ και πολλών φιλάθλων φίλων της ομάδας.

Εκ μέρους της Διοίκησης της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ηλίας Κατσογιάννης ανέφερε: «Η φετινή σεζόν μας βρίσκει μετά από πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας, την πόλη και το νομό. Εύχομαι στους αθλητές, στους φιλάθλους και στη διοίκηση και σε όλα τα μέλη της ομάδας μας, υγεία και κουράγιο γιατί θα είναι μια δύσκολη σεζόν. Τα βλέμματα όλων θα είναι πάνω μας. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα, που εκπροσωπεί μια ιστορική πόλη. Τα μέλη της διοίκησης θα είναι κοντά στην ομάδα και καλούμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας για να γίνουμε μια γροθιά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα υπάρξουν δυσκολίες αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής κ. Δημήτρης Καρράς υπογράμμισε: «Σήμερα η ομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη FootballLeague. Εύχομαι υγεία σε όλους και δύναμη και να παραμείνει το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον κύριο Γιαννακόπουλο που στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται και εύχομαι να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία».

Ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου, σε δηλώσεις του επεσήμανε: «Καλή χρονιά σε όλους. Ψυχική και σωματική. Περιμέναμε με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας. Χαιρόμαστε πολύ που ξεκινήσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω και δημοσίως όλους τους περσινούς συντελεστές για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου, τη διοίκηση, τον κόσμο, τους παίκτες που αποχώρησαν αλλά και όλους αυτούς που παρέμειναν. Φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά. Η διοίκηση όμως είναι κοντά μας. Έχουμε δημιουργήσει μια νεανική ομάδα, με στόχο να είναι ανταγωνιστική και να παίζει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της προπόνησης, ο αρχηγός της ομάδας Ηλίας Αναστασάκος τόνισε: «Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους. Από τον τελευταίο φίλαθλο μέχρι τον πρόεδρο μας. Υγεία για όλους. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, όσο το δυνατόν πιο καλά και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα