«Μέσα» ο Χουλτ

«Μέσα» ο Χουλτ

Νίκος Αθανασίου
«Μέσα» ο Χουλτ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την ΑΪΚ, με τον Σουηδό μπακ να είναι στην αποστολή.

Το πρωί της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για την Στοκχόλμη εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης καλείται να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Europa League κόντρα στην ΑΪΚ. Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το βράδυ της Τρίτης, με τους «πράσινους» μετά το ζέσταμα να δουλεύουν πάνω στις στατικές φάσεις και να ολοκληρώνουν με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Χουλτ έκανε ζέσταμα, εν συνεχεία ατομικό και είναι στην αποστολή. Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έκανε θεραπεία και γυμναστήριο ενώ ο Τελάντερ ατομικό.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΪΚ Στοκχόλμης συμμετέχουν οι: Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Χουλτ, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο, Γουακάσο, Μπεργκ, Μπουμάλ, Ρέις, Κλωναρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα