Μπέρτος: «Στόχος μας να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα»

Μπέρτος: «Στόχος μας να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα»

bet365

Ο Μανώλης Μπέρτος στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του Αστέρα προσπαθούν να μετουσιώνουν στον αγωνιστικό χώρο τα «θέλω» του Μάκη Χάβου. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Και στο φιλικό με την Γκεντσελερμπιρλιγκί ο Αστέρας Τρίπολης είχε πολύ καλή εικόνα. Γεγονός στο οποίο στάθηκε κι ο Μανώλης Μπέρτος ο οποίος τόνισε ότι βγάζοντας στο χορτάρι όσα ζητάει ο τεχνικός τους θα κάνουν τους Αρκάδες να πρωταγωνιστήσουν.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαστε σε πολύ καλή περίοδο, νομίζω ότι το έχουμε δείξει στα φιλικά μας μέχρι τώρα. Αυτά που μας ζητάει ο προπονητής, νομίζω ότι προσπαθούμε να τα δείχνουμε στο γήπεδο.

Σίγουρα μας ικανοποιεί και εμάς, αυτό που μπαίνουμε νωρίς στο κλίμα της ομάδας. Πρέπει να ακολουθούμε τις εντολές του προπονητή μας και στόχος μας είναι να είμαστε καλή ομάδα και να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα