Χάβος: «Είμαστε οικογένεια στον Αστέρα»

Χάβος: «Είμαστε οικογένεια στον Αστέρα»

bet365

Στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά τη φιλική νίκη με 3-1 επί της Γκεντλερμπιρλιγκί. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Ο Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος από την γενικότερη εικόνα που είχαν οι παίκτες στο 3-1 επί της Γκεντλερμπιρλιγκί στο πι δυνατό τεστ του Αστέρα επί Ολλανδικού εδάφους.

Μετά το ματς τεχνικός των Αρκάδων είπε:

«Ηταν το τρίτο φιλικό στην Ολλανδία, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Τουρκίας. Επιλέξαμε αυτό να είναι το πιο δυνατό. Η ομάδα για 60-65 λεπτά ήταν πολύ καλή και συνολικά ήταν καλύτερη σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Καμπούρ.

Σε κάθε φιλικό δίνουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, ώστε στο τέλος της προετοιμασίας, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος όλοι να έχουν περισσότερα από 80-90 λεπτά συμμετοχής.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσαρμογή όλων των παιδιών. Επιλέξαμε κάποια παιδιά να έρθουν στην ομάδα, γίναμε οικογένεια στην Τρίπολη και συν τον πολύ καλό χαρακτήρα όλων των ποδοσφαιριστών, βοήθησαν όλοι στη γρήγορη προσαρμογή. Είμαστε ικανοποιημένοι και είμαστε οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα