Χάβος: «Είμαστε οικογένεια στον Αστέρα»

Χάβος: «Είμαστε οικογένεια στον Αστέρα»

Στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά τη φιλική νίκη με 3-1 επί της Γκεντλερμπιρλιγκί. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Χάβος: «Είμαστε οικογένεια στον Αστέρα»

Ο Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος από την γενικότερη εικόνα που είχαν οι παίκτες στο 3-1 επί της Γκεντλερμπιρλιγκί στο πι δυνατό τεστ του Αστέρα επί Ολλανδικού εδάφους.

Μετά το ματς  τεχνικός των Αρκάδων είπε:

«Ηταν το τρίτο φιλικό στην Ολλανδία, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Τουρκίας. Επιλέξαμε αυτό να είναι το πιο δυνατό. Η ομάδα για 60-65 λεπτά ήταν πολύ καλή και συνολικά ήταν καλύτερη σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Καμπούρ. 

Σε κάθε φιλικό δίνουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, ώστε στο τέλος της προετοιμασίας, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος όλοι να έχουν περισσότερα από 80-90 λεπτά συμμετοχής. 

Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσαρμογή όλων των παιδιών. Επιλέξαμε κάποια παιδιά να έρθουν στην ομάδα, γίναμε οικογένεια στην Τρίπολη και συν τον πολύ καλό χαρακτήρα όλων των ποδοσφαιριστών, βοήθησαν όλοι στη γρήγορη προσαρμογή. Είμαστε ικανοποιημένοι και είμαστε οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης».

Best of internet