Μποσζ: «Περιμένω καυτή ατμόσφαιρα»

Μποσζ: «Περιμένω καυτή ατμόσφαιρα»

bet365

Ο Πέτερ Μποσζ παραμένει αισιόδοξος και δεν τον τρομάζει η «καυτή» Τούμπα. Ορεξάτος ο Ολλανδός προπονητής μίλησε για όλους και για όλα στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας.

Η καυτή ατμόσφαιρα, που αναμένεται να δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν τρομάζουν τους Ολλανδούς. Περισσότερο τους απασχολεί η ζέστη, που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, παρά ένα γεμάτο γήπεδο.

«Μπορεί να είναι νεαροί οι περισσότεροι παίκτες μας, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι άπειροι και δεν πιστεύω, ότι θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα. Περιμένω μια καυτή ατμόσφαιρα, κάνει και αρκετή ζέστη, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις», υποστήριξε ο Ολλανδός προπονητής του Άγιαξ.

Ποιο θα είναι το κλειδί για την ομάδα του; «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα να μην βγούμε από την αρχή όλοι στην επίθεση. Να κάνουμε ένα ελεγχόμενο παιχνίδι. Σίγουρα θα παίξουμε επιθετικά, αλλά κυρίως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», απάντησε.

Τι μπορεί να σημαίνει ένας πιθανός αποκλεισμός; «Θα είναι απογοήτευση για όλο το κλαμπ του Άγιαξ ένας αποκλεισμός από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ», παραδέχθηκε ο Μποσζ, που μίλησε και για τη μεταγραφή του Μίλικ στη Νάπολι.

«Δεν έχουμε βρει τον αντικαταστάτη του Μίλικ, ψάχνουμε να βρούμε τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή», εξήγησε και έδειξε να περιμένει κι αυτός τις εξελίξεις μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. «Εχω μιλήσει με τον Μαρκ Οφερμαρς και αναζητούμε την καλύτερη δυνατή λύση».

Η πιθανή ενδεκάδα του Άγιαξ

Ο Μποσζ απέφυγε να αποκαλύψει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα του Άγιαξ. «Δεν ξέρω αν θα παίξουν δεν έχω αποφασίσει ακόμη και για τους δύο», είπε αναφερόμενος στους Μπαζούρ και Γκούντελι, οι οποίοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι πριν από μια εβδομάδα είναι στη διάθεσή του και αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα

Η παρουσία του Μπαζούρ θα φέρει τον Ρίντεβαλντ πιο πίσω στα στόπερ της ολλανδικής άμυνας.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άγιαξ: Σίλεσεν, Τέτε, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Ντάικς, Γκούντελι, Μπαζούρ, Κλάασεν, Ελ Γκάζι, Ντόμπεργκ και Κασιέρα.

Τρίωρη καθυστέρηση!

Η αποστολή του Άγιαξ έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά ήταν να πετάξει στις 11.30 και να φθάσει στη Θεσσαλονίκη στις 14:30, αλλά η πτήση καθυστέρησε για τρεις ώρες και τελικά το αεροπλάνο, που μετέφερε την ολλανδική ομάδα προσγειώθηκε στις 17:30 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

«Αυτά συμβαίνουν όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Δεν μας ενόχλησε, έχουμε το χρόνο να συνέλθουμε», υποστήριξε ο Μποσζ, που έπαιξε χαρτιά με τους συνεργάτες του στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ μέχρι να πετάξει για τη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα